Titulní stránka »
Nabídka programu
Zdravé sezónní vaření
Tato akce již proběhla.
Termín: 13. 2. 2015 od 10.00 do 15. 2. 2015
Místo konání: Hostětín
Obsah a témata:
- Výchova a vzdělávání ke zdraví – cíle, obsah a pojetí:praktické námětya zkušenosti.¨
- Význam zdravého vaření založeného na čerstvých,sezónních produktech„ z blízka“.
- Představení návodů, pracovních listů a vhodných postupů s cílem pomocipedagogům připravit vzdělávací lekcedo provýukuvaření.
- Návodyzaměřené na činnostiv oblastech„Jídlo a zdraví“,„Přípravajídlaa kuchařskédovednosti“ a „Hygienaa bezpečnost“.
- Praktický workshop v kuchyni – ověřenívyužití metodických postupův praxi. Ukázkazákladních kuchařských dovednostía jakzábavněučitdětipod vedením kuchaře RadimaProcházky.
- Exkurze na farmu – praktickéukázkypůvodu a zpracování surovin.
Rozsah:
24 hodin
Lektoři:
Mgr. Marie Kordulová, Mgr. Tomáš Václavík, Radim Procházka(českýkuchař)
Místo konání:
Centrum Veronica, Hostětín 86
Více informací na plakátku, který je ke stažení v pravém sloupci.
Zaujala vás tato akce?
Podělte se o ni s vašimi přáteli!