Srdečně zveme všechny příznivce kvalitního jídla a regionálních produktů na jednodenní kurz vaření z místních surovin, který proběhne na Centru Veronica 15. října 2016. Kurz bude spojený s přednáškou o možnostech místních zdrojů a dodavatelů. Dozvíme se nejen, kde v regionu nakoupit kvalitní maso, zeleninu bez chemie, čerstvé mléko, ale odneseme si domů také nejeden chutný recept a společně si pochutnáme na připravených pokrmech. Těšit se můžete na vaření ze snadno uskladnitelné zeleniny jako je dýně, červená řepa, mrkev, petržel, brambory, česnek, cibule, zelí, např. na polévku z pečené dýně, bramborový salát se sušenými rajčaty, pečenou dýni s ovčím sýrem, mrkvový dort nebo petrželový chlebíček. Podrobný rozpis jídelníčku případným zájemcům zašleme na email.
Přihlásit se můžete u Zdeňky Psotové na tel. 572641855 nebo na emailu zdenka.psotova@veronica.cz.
Cena kurzu: 600Kč / 2 osoby 1000Kč / 3 osoby 1500Kč
Zajímají vás spíše speciality z jehněčího masa? V tom případě navštivte i druhý termín kurzu vaření, 20. listopadu 2016.
Akci pořádá Tradice Bílých Karpat, z.s. a je realizována s finanční podporou MZe.
Podělte se o ni s vašimi přáteli!