Srdečně zveme všechny příznivce kvalitního jídla a regionálních produktů na v pořadí druhý jednodenní kurz vaření z místních surovin, který proběhne na Centru Veronica 20. listopadu 2016. Tentokrát se zaměříme na přípravu jehněčího a hovězího masa a zeleninových příloh. Prostřednictvím vedoucího z Farmy Rudimov, která nám bude maso dodávat, pana Jana Žáka, se dozvíme jaký je rozdíl mezi masem v bio kvalitě a masem konvenčním a co všechno má na kvalitu masa vliv. Také bude na kurzu připravená prezentace o možnostech místních zdrojů a dodavatelů ať už se jedná o maso, mléko, vejce či čerstvou zeleninu. Smozřejmě si společně pochutnáme na připravených pokrmech a domů si odneseme nejeden chutný recept.
Přihlásit se můžete u Zdeňky Psotové na tel. 572641855 nebo na emailu zdenka.psotova@veronica.cz.
Cena kurzu: 600Kč / 2 osoby 1000Kč / 3 osoby 1500Kč
Akci pořádá Tradice Bílých Karpat, z.s. a je realizována s finanční podporou MZe.
Podělte se o ni s vašimi přáteli!