Sortiment moštárny
Při výrobě jablečného moštu jsou používány postupy, které v co největší míře uchovávají přírodní charakter nápoje.
Jablečný mošt se při výrobě:
- nečeří (nepoužívají se čeřidla tanin či želatina)
- nefiltruje (žádné papírové ani látkové filtry)
- nepřibarvuje
- nepřislazuje
- neředí.
Konečný produkt z Hostětínské moštárny – jablečný mošt – je 100% jablečná šťáva bez jakýchkoli přísad, umělých sladidel či filtrace, která je konzervována pasterizací.
Ochutnejte:
- Hostětínský mošt jablečný bio
- Hostětínský mošt jablečný s červenou řepou
- Hostětínský mošt jablečný s mátou
- Hostětínský mošt Zelená energie
- Hostětínský mošt s rakytníkem
- Hostětínský sirup z květů černého bezu
- Hostětínský sirup z listů máty peprné
- Hostětínský sirup rooibos
- Hostětínský sirup z květů a listů konopí