Titulní stránka » Nabídka programu

Zdravé sezónní vaření

Tato akce již proběhla.

Termín: 13. 2. 2015 od 10.00 do 15. 2. 2015
Místo konání: Hostětín

Obsah a témata:

  • Výchova a vzdělávání ke zdraví – cíle, obsah a pojetí:praktické námětya zkušenosti.¨
  • Význam zdravého vaření založeného na čerstvých,sezónních produktech„ z blízka“.
  • Představení návodů, pracovních listů a vhodných postupů s cílem pomocipedagogům připravit vzdělávací lekcedo provýukuvaření.
  • Návodyzaměřené na činnostiv oblastech„Jídlo a zdraví“,„Přípravajídlaa kuchařskédovednosti“ a „Hygienaa bezpečnost“.
  • Praktický workshop v kuchyni – ověřenívyužití metodických postupův praxi. Ukázkazákladních kuchařských dovednostía jakzábavněučitdětipod vedením kuchaře RadimaProcházky.
  • Exkurze na farmu – praktickéukázkypůvodu a zpracování surovin.

Rozsah:

24 hodin

Lektoři:

Mgr. Marie Kordulová, Mgr. Tomáš Václavík, Radim Procházka(českýkuchař)

Místo konání:

Centrum Veronica, Hostětín 86

Více informací na plakátku, který je ke stažení v pravém sloupci. 

Zaujala vás tato akce?

Podělte se o ni s vašimi přáteli!

Mirka Kocůnová
e-mail: [email protected]
mobil:734 364 381

Ke stažení